Op vakantie naar Frankrijk? Populaire Renault Clio lease

De zon op je gezicht, de wind in je haren. Vakantie in Frankrijk is pas compleet wanneer je in een échte Franse auto over Franse weggetjes cruiset. De ultieme vrijheid van een relaxte vakantie in Frankrijk is niet weten waar je ‘s middags luncht en vergeten welke dag van de week het is. 

Je wil in jouw vrijheid natuurlijk niet worden gelimiteerd door de hoge kosten van een huurauto, of de kilometerbeperking van een private leaseauto. Heb je een KVK-nummer, en wil je niet beperkt worden in jouw reislust? Dan kies je voor Financial Lease. Géén kleine letters, geen kilometerbeperking én zeker geen hoge kosten voor het gebruik. 

Op vakantie met een lease auto

Wanneer je met een lease auto op vakantie gaat, rijd je vaak meer kilometers dan dat je normaal gesproken zou doen voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer. Gelukkig hoef je ook op vakantie geen rekening te houden met de kilometrage wanneer je een Financial Lease auto rijdt. 

Voordelen van een Financial Lease auto tijdens de vakantie

Als economisch eigenaar van de lease auto hoef je geen rekening te houden met het regelen van een buitenlandverklaring, of AIT, omdat de auto werkelijk jouw bezit is. Naast dat dit veel fiscale voordelen oplevert, is deze leasevorm ook ideaal voor ondernemers op vakantie, want je geniet van de volgende voordelen:

  • Onbezorgd op vakantie zónder buitenland verklaring
  • Onbeperkte kilometers, en geen verrekening na het leasecontract
  • Voor alle ondernemers: zolang je maar een KVK-nummer hebt
  • Zomerbanden en winterbanden kun je makkelijk meefinancieren
  • Keuze uit een ruim aanbod tweedehands lease auto’s zoals de Renault Clio lease

Zakelijke Renault Clio leasen

De échte Franse auto, dat is de Renault Clio lease. Ruim en sportief, handgeschakeld of met automatische transmissie en met een brandstofmotor of als duurzame hybride. Met een zakelijke Renault Clio lease kun je alle kanten op!

Kies voor een Renault Clio GT Line wanneer je sportief door het Franse landschap wil rijden, of een Renault Clio Estate voor een ruime achterbak: handig voor zakelijke ritten, maar zeker ook wanneer je in jouw Renault Clio lease privé rijdt. Bijvoorbeeld op vakantie met de familie. 

Renault Clio lease met een caravan

Kan een Renault Clio een caravan trekken op vakantie naar het buitenland? Daar kunnen we kort over zijn! Ja, een Renault Clio kan een caravan, vouwwagen of aanhangwagen trekken. Kies dan voor een Renault Clio lease met trekhaak en zorg dat het beladen gewicht van de caravan niet meer dan 75% van het gewicht van de beladen Clio is. Ons advies? Kies voor de Renault Clio Estate: hiermee heb je voldoende ruimte in de auto, rijd je een zuinige Franse auto en heb je de kracht voor het trekken van een caravan of vouwwagen. 

Financial Lease een Renault Clio

Op zoek naar een Renault Clio lease voor jouw onderneming of om privé mee te rijden? Bij FinancialLease.nl ben je aan het juiste adres. Zakelijk rijden zonder kilometerbeperking waardoor je makkelijk en zonder problemen op vakantie kan met de lease auto. Bekijk het volledige aanbod zakelijke Renault Clio lease of neem contact op met de ervaren Lease Adviseurs van FinancialLease.nl, ze helpen je graag bij de beste keuze voor jouw situatie en denken mee over een geschikte lease. 

Gerelateerde berichten